Siirry sisältöön

Työhön kuntoutumisen tuki 

Tarvitsisitko tukea matkalla kohti työelämää? Työhön kuntoutus tähtää haasteellisessa työmarkkina-asemassa olevien ihmisten kuntoutumisen tukemiseen.  

Henkilöitä työhön kuntouttavassa toiminnassa. Henkilöitä työhön kuntouttavassa toiminnassa.

Työhön kuntouttavaa työtä tehdään meillä Verstas-hankkeessa ja se on suunnattu erityisesti kotiin vietävien palvelujen asiakkaillemme. 

Toiminta perustuu ajatukseen, että päihteiden käyttö, asunnottomuuden kokemukset tai mielenterveyden haasteet eivät estä osallistumista suunnitelmalliseen työhön kuntoutumiseen. Jokainen on oikeutettu oikea-aikaiseen kuntoutumista tukevaan toimintaan. Keräämme asiakkailtamme ideoita, toiveita ja palautetta ja rakennamme toimintaamme niiden perusteella. 

Näin toimimme käytännössä 

Verstas-hankkeessa päihdetyöntekijä ja työhönvalmentaja kulkevat rinnallasi ja arvioitte yhdessä millainen palvelu olisi sinulle sopiva. Työhönvalmentaja etsii sinulle työkokeilupaikkoja ja molemmat tukevat sinua koko työkokeilujakson ajan. Työntekijät auttavat myös jatkopolkujen suunnittelussa ja toteutuksessa – oli se sitten työelämä, opiskelu tai jokin kuntouttava toiminta. 

Mikäli kiinnostuit, ole rohkeasti yhteydessä. Mietitään yhdessä, mitä seuraavaksi. 

Ota yhteyttä 

Susan Rantanen

Verstas-hanke
Työhönvalmentaja
044 731 0511