Siirry sisältöön

Sinä ja yrityksesi voitte auttaa koditonta 

Uskomme, että avain kotiin on avain kaikkeen. Ilman omaa nimeä omassa ovessa on vaikea saada muutakaan elämää tolalleen. Yrityslahjoituksen avulla voitte olla mukana auttamassa kodittoman omaan kotiin.

Valitse jatkuva lahjoitus tai kertalahjoitus

Valitse lahjoitustyyppi

Valitse lahjoitussumma

Valitse lahjoitussumma
Tarkista lahjoitussumma

Sininauhasäätiön toiminnan ydin on tarjota koti ja tuki palveluiden ulkopuolelle joutuneelle sekä puolustaa hänen oikeuksiaan ja ihmisarvoaan.

Etsimme vastuullisia yrityksiä avainkumppaneiksemme. Sinä voit olla avainasemassa sekä yksityishenkilönä että edustamasi yrityksen tai yhteisön puolesta.

Tuo siis yrityksesi mukaan kantamaan yhteiskunnallista vastuuta ja auttamaan maamme kodittomia. Tällä tavoin olette mukana edistämässä yhdenvertaisuutta, vähentämässä köyhyyttä ja auttamassa kodittomien nuorten elämän suuntaa paremmaksi.

Yritysyhteistyö vahvistaa brändiä sekä sitouttaa ja motivoi henkilöstöä. Käytämme lahjoitusvarat tehokkaasti ja vastuullisesti. Viestimme tukijoillemme avoimesti työmme tuloksista.

Tapoja on monia. Voitte lahjoittaa rahaa, osaamista, palveluita tai tuotteita. Meille jokainen lahjoitus ja kumppani on tärkeä.

Autetaan yhdessä koditon kotiin.

Ota yhteyttä

Soile Bar-Yosef

Varainhankinta Vapaaehtoistyö
Vapaaehtoistoiminnan ja varainhankinnan päällikkö
040 637 2900