Siirry sisältöön

Läpinäkyvä auttaminen – tietoa lahjoittamisesta 

Voit auttaa heikossa elämäntilanteessa olevaa monella tapaa. Valitse kuukausi- ja kertalahjoittaminen, osallistu kampanjaan, lahjoita tavaraa tai palveluita tai anna aikaasi vapaaehtoisena.  

Meillä voit valita itselle sopivimman tavan auttaa ja olla mukana rakentamassa parempaa tulevaisuutta asiakkaillemme.  

Järjestämme vuosittain Katu ei ole koti -kampanjan, jossa keräämme varoja asunnottomille nuorille. Kampanja on helppo ja konkreettinen tapa auttaa. Tervetuloa mukaan! 

Lahjoittamalla kauttamme autat vastuullisesti 

Meillä 85 prosenttia lahjoitusvaroista menee suoraan kodittomien aseman parantamiseen, asunnottomuuden vähentämiseen ja asiakkaidemme perustarpeisiin. Loppu lahjoitusvaroista, 15 prosenttia, menee hyvän hallinnon varmistamiseen ja uusien lahjoittajien tavoittamiseen. Lue lisää lahjoitusvarojen käytöstä.

Olemme vastuullinen toimija ja raportoimme työmme tuloksista säännöllisesti. Työtämme tukevat STEA, Euroopan sosiaalirahasto ja AMIF. Lisää tietoa työmme tuloksista saat uutiskirjeestämme.

Sininauhasäätiö on myös Vastuullinen lahjoittaminen ry:n, ohjaa sivuston ulkopuolelle jäsen.

Meillä on rahankeräyslupa (RA/2021/1108), joka on toistaiseksi voimassa oleva koko maassa Ahvenanmaata lukuun ottamatta. 

Jokainen auttamisen muoto on tärkeä. Kiitos että välität. 

Ota yhteyttä 

Soile Bar-Yosef

Varainhankinta Vapaaehtoistyö
Vapaaehtoistoiminnan ja varainhankinnan päällikkö
040 637 2900
Lahjoitusvarojen käyttö ja keräyskulut

Lahjoitusvaroilla parannamme kodittomien asemaa Suomessa. Seuraamme ja raportoimme varojemme käyttöä säännöllisesti.

Reppuselkäinen henkilö kävelee portaita alas
Katu ei ole koti

Katu ei ole koti on Sininauhasäätiön vuosittainen varainhankinnankampanja, jonka tuotoilla autetaan kodittomia nuoria. Seuraava kampanja…

Huppupäinen henkilö kävelee kadulla
Katu ei ole koti UKK

Katu ei ole koti -kampanjassa kerätään varoja kodittomille nuorille. Tässä vastaamme usein kysyttyihin kysymyksiin kampanjasta.…

Sininauhasäätiön avainnauha henkilön kädessä
Avainkumppanimme

Sininauhasäätiön avainkumppanit ovat yrityksiä, jotka haluavat kantaa yhteiskuntavastuuta auttamalla kodittomia ja haavoittuvassa tilanteessa olevia Sininauhasäätiön…