Siirry sisältöön

Näytä mikä on yrityksellesi tärkeää 

Merkityksellinen yhteistyö hyvän tarkoituksen puolesta on mahdollisuus tuoda esille yrityksen arvoja niin ulkoisille sidosryhmille kuin omalle henkilöstölle. Katu ei ole koti -kampanja järjestetään seuraavan kerran 6.–8.10.2023 ja etsimme koko ajan uusia yrityssponsoreita. 

Syksyllä starttaa Katu ei ole koti -kampanja, Sininauhasäätiön suurin vuotuinen varainkeruuprojekti, jonka yhteistyökumppaneina ovat olleet muun muassa ABLOY, Vuokraturva ja McDonald’s-yrittäjiä. 

Yli 60 vuoden ajan Sininauhasäätiö on auttanut suomalaisia nuoria saamaan suojaa ja pääsemään irti päihteistä sekä tukenut mielenterveyden haasteissa.  

  • Suomessa on yli 3600 asunnotonta ihmistä, joista suurin osa Helsingissä. 
  • Kaikista asunnottomista yli 800 on nuoria. Yksi syrjäytynyt nuori maksaa yhteiskunnalle arviolta 1,2 miljoonaa euroa.  
  • Kadulla ja ensisuojissa nukkuvia on tilastojen mukaan lähes 500 henkilöä. Suomessa asunnottomuus ei siis tilastollisesti näyttäydy katuasunnottomuutena. 

Tule yrityksesi kanssa mukaan auttamaan 

Yrityskumppanina saatte 

  • Yrityksenne logon nettisivuillemme ja kampanjamateriaaleihin 
  • Logon kampanjavideoihin 
  • Logon somekuviin 
  • Logon Narinkkatorilla jaettaviin flyereihin 
  • Katu ei ole koti viestintäpaketin, jolla voitte kertoa osallistumisestanne kampanjaan 
  • Näkyvyyden kampanjavideolla, joka pyörii Finnkinossa ja Bio Rexissä kampanjapäivinä ennen elokuvia (poislukien lasten elokuvat) 

Ota yhteyttä, niin etsitään teille sopivin tapa olla mukana Katu ei ole koti -kampanjassa. 

Kampanjakumppanit 2023 

Me Abloylla olemme turvanneet suomalaisten arkea ja elämää jo yli 115 vuoden ajan. Olemme mukana Sininauhasäätiön Katu ei ole koti -kampanjassa, sillä olemme sitä mieltä, että avain kotiin on avain kaikkeen. Kampanjan kautta haluamme olla mukana auttamassa ja tukemassa Sininauhasäätiön mittaamattoman arvokasta työtä ja tuoda turvaa sekä toivoa heille, joilla avain omaan kotiin ei ole.

Jokainen on oman kotiavaimen arvoinen. Me Abloylla olemme mukana. Olethan sinäkin!

Me Sievillä luomme innovaatioita terveellisemmän ja turvallisemman työelämän puolesta. Oma koti on myös iso osa turvallisuutta, haluamme olla mukana ”Katu ei ole koti” -kampanjassa ja auttaa niitä, jotka joutuvat elämään ilman kodin tuomaa turvaa. Uskomme, että jokaisella ihmisellä pitäisi olla oikeus turvalliseen ja lämpimään kotiin, ja haluamme olla osaltamme edistämässä tätä tärkeää tavoitetta.

1990-luvulta asti vuokra-asuntoja välittänyt Vuokraturva tietää, kuinka vaikeaa asunnon saaminen on silloin, kun oma elämä ei ole hallinnassa. Vuokraturva haluaa toisaalta korostaa, kuinka vaikeaa omaa elämää on saada hallintaan, jos ei ole edes kattoa pään päällä. Syntyy kierre, josta ei välttämättä omin voimin pääse irti. Sininauhasäätiön arvokas työ asunnottomuutta vastaan on tuloksillaan osoittanut toimivuutensa. Vuokraturva haluaa osaltaan olla sitä työtä tukemassa. Kivisydämisinkin meistä ymmärtää, että katu ei ole koti. Tämän viestin takana on jokaisen helppo seistä.

KAIDE

Mukana kampanjaa tukemassa 

Ota yhteyttä 

Soile Bar-Yosef

Varainhankinta Vapaaehtoistyö
Vapaaehtoistoiminnan ja varainhankinnan päällikkö
040 637 2900