Siirry sisältöön

Harjoittelu Nuoli – nuorten kohtaamis- ja tukipisteessä 

Asunnottomille, päihteitä käyttäville 16–29-vuotiaille nuorille tarkoitettu Nuoli on auki ympäri vuorokauden seitsemänä päivänä viikossa. Työ Nuolessa on toisinaan haastavaa, mutta antoisaa.

Kohtaamisia nuorten ehdoilla

Nuolessa nuori kohdataan arvostavasti yksilönä. Asiointi tapahtuu nuoren ehdoilla ja hänen tarpeitaan kuunnellen. Nuolessa nuori voi syödä, peseytyä, levätä ja saada asiointiapua liittyen esimerkiksi asunnon hakemiseen, toimeentuloon ja päihdepalveluihin hakeutumiseen. Nuolen toiminta on anonyymiä, eikä nuoren päihtymystila ole este asioimiselle.  

Toivomme harjoittelijalta  

  • Opiskelet lähihoitajaksi, sosionomiksi tai yhteisöpedagogiksi.  
  • Sinulla on jo elämänkokemusta ja olet opinnoissasi loppusuoralla.  
  • Sinulla on aiempaa kokemusta päihde- ja mielenterveystyöstä tai olet opinnoissasi suuntautunut päihde- ja mielenterveystyöhön.  
  • Olet kiinnostunut haittoja vähentävästä työstä matalan kynnyksen toiminnassa.  
  • Olet kehittämismyönteinen ja siedät keskeneräisyyttä sekä jatkuvaa muutosta.  
  • Olet avoin ja reipas tiimipelaaja. 
  • Olet valmis kolmivuorotyöhön. 

Tarjoamme harjoittelupaikan, jossa sinulla on mahdollisuus saada laaja-alaista kokemusta haastavasta, mutta antoisasta työstä. Nuolessa hyödynnetään moniammatillista osaamista sekä yhteistyötä verkostojen kanssa yli organisaatiorajojen.  

Lisätietoja ja yhteydenotot: nuoli@sininauhasaatio.fi  

Voit myös tulla tutustumaan toimintaamme avointen ovien aikoina, joita järjestetään joka toinen torstai kello 13–15. Avoimet ovet on tarkoitettu sekä opiskelijoille että muille toiminnasta kiinnostuneille.  

Ilmoittaudu avoimiin oviin s-postitse osoitteessa nuoli@sininauhasaatio.fi tai soittamalla Nuolen toimistoon numeroon 0443541119.  

Osoitteemme on Mäkelänkatu 50 (kulku Nokiankujan kautta), Helsinki.