2.4.2024

Sininauha Oy ja Addiktum Oy ovat perustaneet uuden päihdepalveluita tarjoavan yrityksen

Tiedotteet
Sininauha Oy ja Addiktum Oy ovat perustaneet uuden päihdepalveluita tarjoavan yrityksen.

Uuden yrityksen nimi on Suuntasi Päihdepalvelut Oy. Yrityksessä yhdistyvät Sininauha Oy:n vahva päihdetyön kokemus ja Addiktum Oy:n johtava päihdelääketieteellinen osaaminen.

#Tiedotteet

#Suuntasi Päihdepalvelut Oy

Uuden yrityksen tavoitteena on tarjota vahvasti asiakaslähtöisiä, kuntouttavia päihdepalveluita. Voimansa yhdistämällä yhtiökumppanit arvioivat voivansa vastata entistä paremmin päihdepalveluiden toiminta- ja kilpailuympäristön muutoksiin sekä tarttua potentiaalisiin kasvumahdollisuuksiin.

”Uskomme, että pystymme yhteisvoimin varmistamaan entistä paremmin laadukkaan ja kestävän asiakastyön. Myös innovaatioille syntyy otollinen maaperä, kun molempien osapuolten osaaminen on luontevasti hyödynnettävissä”, toteavat Sininauha Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Karvonen ja Addiktum Oy:n toimitusjohtaja ja Suuntasi Päihdepalvelut Oy:n lääketieteellinen johtaja Antti Mikkonen.

Tarkoituksena on kehittyä laadukkaan päihdehoidon suunnannäyttäjäksi ja merkittävimmäksi toimijaksi Suomessa. 

”Asiakkaat ovat kaiken toimintamme ja kehittämisemme keskiössä. Uuden yrityksen myötä haluamme tarjota entistä asiakaslähtöisempiä ja aidosti kuntouttavia päihdepalveluita”, sanoo Sininauha Oy:n liiketoimintajohtaja Sanni Joutsenlahti, joka toimii liiketoimintajohtajana myös uudessa yrityksessä.

Sininauha Oy omistaa uudesta yrityksestä 57 % ja Addiktum Oy 43 %. Yhtiön hallituksen muodostavat Sininauha Oy:n edustajina toimitusjohtaja Kimmo Karvonen ja liiketoimintajohtaja Sanni Joutsenlahti sekä Addiktum Oy:n edustajina Antti Mikkonen ja Addiktum koulutus Oy:n toimitusjohtaja Petri Kylmänen.

Lisätiedot

Liiketoimintajohtaja Sanni Joutsenlahti, Sininauha Oy, puh. 040 764 9105, sanni.joutsenlahti@sininauhakoti.fi

Toimitusjohtaja Antti Mikkonen, Addiktum Oy, puh. 050 521 2812, antti.mikkonen@addiktum.fi