29.5.2024

Kaikki kotona? Stand up -hyväntekeväisyysilta

Tapahtumat Uutiset
KaikkiKotona? Stand up -hyväntekeväisyysilta

Nyt on aika merkitä kalenteriin sosiaalisen vastuun ilta 14.11.2024. Keräämme varoja kodittomien ihmisten auttamiseksi yhteisvoimin nimekkäiden stand up-artistien ja Glo Hotel Artin kanssa. Myös sinä voit osoittaa tukesi tärkeälle asialle. Varaa ilta kalenteriin ja valmistaudu elämykseen.

#Tapahtumat

#Uutiset

Mistä on täydellinen hyväntekeväisyystapahtuma tehty? Laadukkaasta ruuasta ja juomasta, upeista puitteista, legendaarisista stand up -esiintyjistä ja juhlaväestä, jolla on vahva yhteinen tavoite: varmistaa, että yhteiskunnassamme on paikka ihan jokaiselle.

Kaikki kotona? -hyväntekeväisyysillassa esiintyvät kotimaisen stand upin huippunimet: Ali Jahangiri, Fabe, Saana Peltola, Tero Tiittanen, Fathi Ahmed, Tomi Haustola ja Heli Sutela. Tämän huikean esiintyjäkaartin lisäksi luvassa on myös yllätyksiä.

Tapahtumapaikka on lumoavaksi kaupunkilinnaksi nimetty Glo Hotel Art Helsingissä. Tarjolla on Keittiömestarin 3-ruokalajin sesongin menu ja lasillinen kuohuvaa.

Kaikki kotona? – sosiaalisen vastuun eturintamassa

Tapahtuman tuotto ohjataan Sininauhasäätiön työhön asunnottomuutta kokevien ja kokeneiden ihmisten hyväksi.

Sininauhasäätiö on toiminut asunnottomuus- ja päihdetyön suunnannäyttäjänä jo vuodesta 1957. Tänään teemme vaikuttavaa työtä asunnottomuuden poistamiseksi ja kaikkein haavoittuvimmassa asemassa olevien ihmisten auttamiseksi. Tämän meillä mahdollistavat 268 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista ja yli viisisataa koulutettua vapaaehtoista.

Lahjoittajien tuki on säätiömme työlle elintärkeää. Lahjoitusten avulla hankimme esimerkiksi hygienia- ja muita välttämättömyystarvikkeita kodittomille ihmisille sekä järjestämme viikoittain Toimintatiistain kaltaista toimintaa. Kohtaamisista jokainen saattaa olla avuntarpeessa olevalle ihmiselle se ainutkertainen mahdollisuus osallistua ja toimia yhdessä muiden kanssa – siksi myös jokainen lahjoittaja on meille arvokas.

Ostamalla liput Kaikki kotona? -hyväntekeväisyysiltaan tuet työtämme asunnottomuuden poistamiseksi. Avun tarve on juuri nyt käsin kosketeltava: leikkausten ja erilaisten rajoitusten takia päihderiippuvuutta tai asunnottomuutta kohtaavat ihmiset ovat entistä suuremmassa vaarassa syrjäytyä yhteiskunnasta pysyvästi.

Yhdistä yhteiskunnallinen vastuu ja tasokas viihde

Marraskuun 14. päivä on oikea ajankohta koota perhe, ystävät tai työkaverit yhteiseen illanviettoon. Valmis show&dinner -paketti on helppo ja vastuullinen tapa toteuttaa pikkujoulut, henkilöstötapahtuma tai asiakastilaisuus, tai yllättää oma perhe ja ystävät yhteisen hyvän tekemisellä.

Sanoma on painava, mutta se on puettu kevyeen muotoon – tästä illanvietosta kaikki poistuvat hymy huulilla.

Paikkoja on rajoitetusti – merkitse päivämäärä ajoissa kalenteriin ja pysy kuulolla. Suora linkki Tiketti-palvelun lipunmyyntiin julkaistaan tässä artikkelissa ja Sininauhasäätiön sosiaalisessa mediassa lähiviikoina.

Lämmin kiitoksemme sosiaalisen vastuun kantajille:

 • Ali Jahangiri,
 • Fabe,
 • Saana Peltola,
 • Tero Tiittanen,
 • Fathi Ahmed,
 • Tomi Haustola,
 • Heli Sutela sekä
 • Glo Hotel Art

Muistilista Kaikki kotona? -hyväntekeväisyysiltaan:

 • Ajankohta: 14.11.2024 (illallinen klo 17-19, stand up -show klo 19.30-21.30)
 • Paikka: Glo Hotel Art (Lönnrotinkatu 29, Helsinki)
 • Lipun hinta: 95 euroa
 • Illan tuotto ohjataan Sininauhasäätiön työlle asunnottomuuden poistamiseksi ja haavoittuvimmassa asemassa olevien auttamiseksi
 • Varmista, että kaikki on kotona ja pysy kuulolla: liput tulevat myyntiin kesän aikana.

#Tapahtumat

#Uutiset