Siirry sisältöön

Päiväkeskukset ovat kaikille avoimia kohtaamispaikkoja 

Illusia-päiväkeskuksessa voit hoitaa arjen asioita ja saada tukea elämäntilanteeseesi. Illusiat ja Tuusulan päivätoiminta tarjoavat myös yhteisöllistä toimintaa. 

Päiväkeskus Illusia on syrjinnästä vapaa alue.

Illusiat tarjoavat tukea ja mielekkyyttä arkeen 

Päiväkeskus Illusiat ovat kynnyksettömiä, yhteisöllisiä kohtaamispaikkoja Helsingin Vallilassa, Vantaan Koivukylässä ja Espoon Leppävaarassa. Toimintamme on suunnattu erityisesti asunnottomille, asunnottomuusuhan alla eläville sekä aktiivisesti päihteitä käyttäville täysi-ikäisille ihmisille.

Illusiassa voit hoitaa monia arjen asioita, kuten käyttää wc:tä ja suihkua, pestä pyykkiä, levätä rauhassa sekä saada ruokaa ja lahjoitusvaatteita. Tiloissamme on käytettävissä Wi-Fi-yhteys, tietokone, puhelin ja sähköisten laitteiden latauspiste. Asunnottomat kävijämme voivat lisäksi säilyttää tavaroitaan päiväkeskuksen lukollisissa lokeroissa. 

Meillä voit viettää aikaa ja vaikkapa pelata korttipelejä, lueskella, katsoa televisiota tai ihan vain istuskella kaikessa rauhassa.

Illusiasta saa tukea monenlaisiin asioihin

Mikäli niin toivot, on henkilökuntamme valmis tukemaan sinua monenlaisissa asioissa, kuten asumiseen liittyvissä kysymyksissä tai oikeanlaisten palveluiden piiriin hakeutumisessa.

Kehitämme toimintaamme jatkuvasti yhdessä kävijöiden kanssa. Esille nousseista ideoista ja palautteista sekä muista ajankohtaisista asioista keskustellaan yhteisökokouksissa, joihin kaikki ovat tervetulleita.

Illusioissa voi myös tehdä vapaaehtois- ja vertaistehtäviä. Toteutamme säännöllisiä ympäristökierroksia päiväkeskuksien lähinaapurustoissa yhdessä kävijöidemme kanssa. 

Päiväkeskuksissa voit asioida anonyymisti ja ne ovat maksuttomia. 

Illusia Helsingissä 
Mäkelänkatu 50 B, 
auki joka päivä kello 9–15 
puh. 040 631 9475 

Illusia Vantaalla
Rautkallionkatu 3, 
ma-to kello 9–14 ja pe kello 9–13 
puh. 050 566 4379

Illusia Espoossa
Läkkisepänkuja 4 A, 
ma–ti ja to–pe kello 9–14 
puh. 050 434 2209 

Seuraa toimintaamme Facebookissa.

Tuusulan päivätoiminta 

Järjestämme Tuusulassa Kellokoskella ja Jokelassa yhteisöllistä ja aktiivista matalan kynnyksen päivätoimintaa. Toiminta on avointa kaikille täysi-ikäisille.

Päivätoiminnassa sinulla on mahdollisuus saada palveluohjausta, apua verkkoasiointiin sekä erilaisiin asumisen ja elämisen pulmiin. 

Päiväkeskuksissa voit myös hoitaa arkisia asioita, syödä aamiaista, pelailla, lueskella, katsella televisiota, osallistua ryhmätoimintoihin tai vain nauttia mukavasta yhdessäolosta.

Kehitämme toimintaa yhdessä kävijöidemme kanssa.  Päivätoiminnan kuukausiohjelman aikataulun voit ladata tästä.

Tuusulan päivätoiminta Kellokoskella 
Toimelantie 2 
ma 9-14 
ke 9-14 
pe 9-13

Tuusulan päivätoiminta Jokelassa 
Keskustie 9-11 (Station seurakunnan tilat) 
ti 9-14 
to 9-14 

Ohjaajat:
puh. 040 182 0288 
puh. 040 737 8105 
puh. 044 731 0082 

Seuraa toimintaamme Facebookissa